woensdag 24 mei 2017

Half jaar verder

Langer zelfs.

Ik heb even besloten om even een post te schrijven over wat er nu precies in mijn dagelijks leven allemaal is gebeurd.

Niet geheel veel eigenlijk.

Ik ben op dit moment druk bezig met het regelen van mijn bruiloft. Jurk is geregeld, locatie is geregeld, kapster en visagie zijn geregeld. Nog even wachten op de design van de kaarten. Bedoeling is om Kenny Rubenis van Dating For Geeks te vragen of hij dit wilt doen. Een maand verder en ik heb nog geen bericht van hem teruggekregen. Ik weet dat hij het druk heeft, zeker nu de uitgeverij er mee gestopt is, maar ik had op zijn minst even één bericht gehad.

Toen ik deze blog begon, werkte ik voor een bordspellenwinkel in Rotterdam. Helaas is deze gestopt met een fysieke winkel en zat ik met een baantje minder en iets meer tijd.

Ik werk al sinds september als gids in de regio Rotterdam. Sinds april werk ik echter ook als vrijwilliger voor een museum genaamd: Strips! Museum voor het beeldverhaal. Lief, klein en gezellig museum. De mensen die er werken zijn er aardig en ik voel me er helemaal thuis.

Hier werk ik ongeveer twee keer per week, een hele enkele keer drie keer per week. Mijn betaalde baan doe ik in feite op de andere dagen.

Je kan je dus voorstellen dat ik het flink druk. heb. Ik probeer ook echt om netjes iedere week weer een verhaal te posten en te schrijven, maar ik vrees dat het zeker richting de zomervakantie steeds minder makkelijk gaat lukken.

In ieder geval, dit was weer een update van mijn leven.

Zaterdag/zondag komt er weer een nieuw verhaal.

Liefs,
Eszie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten