maandag 11 september 2017

Even pauze

Voor degene die graag mijn verhalen lezen...

Misschien heb je gemerkt dat ik nu even een pauze heb ingelast. Het was niet de bedoeling om in de vakantie stil te zitten, ik wilde eigenlijk voor nummer 341 helemaal bij zijn. Helaas is me dit niet gelukt.

Mede omdat ik met een writers-block zit, maar ook omdat ik het zeer druk heb gekregen de afgelopen tijd.

Natuurlijk, zomervakantie. En daar heb ik ook van genoten. Ik ben twee weken weggeweest. In Nederland.

Want ja...

Mijn trouwdag is niet helemaal goedkoop... Dus een vakantie naar het zonnige zuiden zat er dit jaar zeker niet in.

Dit is ook een van de redenen dat ik het zo druk heb. De laatste dingen moeten nu toch echt geregeld worden. Ook natuurlijk een vrijgezellenfeest gehad. (niet geheel een verrassing. Als je in het museum-wereldje werkt, dan is het wel handig om te weten wanneer je niet kan komen werken.)

Daarnaast heb ik een nieuwe baan erbij en is er een vrijwilligersbaantje minder. Helaas is Strips! failliet. Het was zeker jammer, want ik heb er leuke mensen leren kennen en ik ben zeer dol op ze.

Op dit moment werk ik 2 verschillende banen. Ten eerste als gids voor het Onderwijsmuseum. Love it to bits! Ik ben ook wel heel zeker dat ik thuis hoor in het museum-wereldje.
Ten tweede als invaller/bso-begeleider in scholen in de buurt. Weet nu al voor de rest van het schooljaar waar ik een tijdsdeel per week uit hang, maar per week/dag kan het altijd nog meer worden.

Dus, zoals je merkt, heb ik het voorlopig druk zat...

Ik hoop heel erg dat ik na mijn huwelijk weer lekker verder kan schrijven, want er is zoveel meer wat ik wil schrijven naast Behind the scenes.

Het eerste weekend van november wil ik weer verder schrijven :)

Liefs,
Eszie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten