zondag 24 december 2017

Mijn 2017

Goed, 2017 is bijna voorbij. Nog 1 week en het is alweer 2018.

Het was een jaar wat voor mij zeer snel voorbij is gegaan. En een jaar om nooit te vergeten.

Het belangrijkste; Ik ben getrouwd. Op 6-10 gaven wij ons ja-woord. Het was een fantastische dag en een geweldig feest. Het was fijn om het te vieren met degene van wie je het meest houdt en graag ziet.

Ook leerde ik nieuwe mensen kennen. Zo kwam ik voor enkele maanden als vrijwilliger voor Strips! te Rotterdam te werken. De mensen waren lief en fantastisch, de uitvoering van het museum ging echter helaas niet zoals gehoopt was.

Daarnaast kreeg ik een nieuwe baan. Ik geef nu workshops aan kinderen in de omgeving Rotterdam. Heel leuk en heel afwisselend, zoals ik mijn baan eigenlijk wil.

Mijn man was een studie begonnen, maar twijfelt erg aan zichzelf of hij nu wel door moet gaan. Hoewel ik hem zo goed mogelijk probeer te helpen, is dit echter iets wat hij zelf moet oplossen en bedenken wat hij verder wilt.

Wat zou ik in 2018 willen zien? Als ik echt groot wil gaan dromen, een goede baan in musea. Uren maken als gids (of op kantoor, ik ben veelzijdig als ik er maar naar kan verdienen)
Daarnaast wil ik blijven schrijven. Hopelijk kan ik snel beginnen met een nieuw project, maar Behind the scenes zal zeker blijven bestaan.

Maar het meest hoop ik op financiƫle vrijheid. Qua inkomsten is het lastig, aangezien ik de enige ben die echt een baan heeft (twee zelfs), zijn dit echter wel banen met wisselende inkomsten. Iedere maand moet ik maar afwachten hoeveel ik kan/mag werken en in mijn eentje lukt het dus niet.

Wie weet is 2018 financieel een beter jaar.

Fijne feestdagen iedereen.

Liefs,
Eszie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten