woensdag 6 december 2017

Mijn huwelijk

Ondertussen alweer 2 maanden getrouwd, maar eigenlijk nauwelijks de tijd gehad om hier wat te vertellen over mijn huwelijk, of mijn man over het algemeen.

Zoals jullie weten ben ik ondertussen al meer dan 4.5 jaar samen met mijn -nu- hubby. (Eerder al bijna 5 jaar, mijlpaal!)

Dus hoe hebben we elkaar ontmoet?

Mark en ik hebben elkaar leren kennen via een datingsite. Ongelooflijk, maar waar.

Onze eerste date was vrij bijzonder. Mijn ideale man. had namelijk een baard, droeg een bril en als bonus graag een pijp roken. (Waarschijnlijk heb ik een fetish voor intelligentie. Tja, ben een blondie)

De baard had ik dus gezien en tijdens onze date kwam ik erachter dat hij dingen ook kende waarvan ik dacht dat het onmogelijk zou zijn dat iemand anders zou kennen. (Zo was hij ook dol op Horrible Histories en War of the Worlds van Jeff Wayne)

Alles ging dus enorm goed. Hij bleek later ook een bril te dragen en van tijd tot tijd een pijp te roken. (tegenwoordig voornamelijk sigaren, maar dat vind ik ook niet erg) Daarnaast een Metal-fan (door hem heb ik Metallica leren waarderen en ook de 80s Rock als Meatloaf, AC/DC en Guns & Roses)

In 2015, in december, vroeg hij mij ten huwelijk. In het Doctor Who Experience.

Op dat moment zeker besloten dat we in thema gingen trouwen. Specifiek: Doctor Who - Steampunk. Zelf nooit in Steampunk kleding gelopen, maar wilde altijd wel. Ik keek altijd jaloers naar alle mensen die het al wel deden en ik wilde het eigenlijk ook wel. En nu kan het.

6-10-17 was de datum. Makkelijk te onthouden (hopelijk) en viel toevallig op een vrijdag. Mooi zo, konden we een groot feest geven.

En wat een feest was het. Zowel mijn ouders als zijn ouders als broers en zussen en aanhang en getuigen gingen maar al te graag in Steampunk stijl. En dat was het belangrijkst. Tegen de rest van de familie hadden we gezegd; Het moet niet, maar wij zouden het wel leuk vinden.

Het grootste gros kwam ook verkleed. Vrienden van Strips die kwamen, wilden zeker wel al te graag en zelfs familieleden waarvan we dachten dat ze helemaal niet verkleed zouden komen, kwamen verkleed.

Het was een fantastische dag. Prachtige foto's, fantastische rock band en heerlijk gegeten en gedronken. Een feest om nooit te vergeten. (Hoewel ik mijn schoonvader en mijn hubby er van verdenk dat ze in ieder geval de laatste uren van het feest niet meer weten ;P)

En nog wat foto's van mij voornamelijk (mijn hubby moeten jullie er maar bij bedenken ;) )

De bruid (oftewel Ikke) Een van mijn favoriete foto's


Nu nog alleen verlovingsring


Mijn liefste collega's van Strips! (Tammy, mijn museum-mama en Mich)

Still love this cake! En hij was lekker!!!

Ik denk wel dat je gelooft dat het geen echte bloemen zijn. Door mijn schoonmama gemaakt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten