dinsdag 1 november 2016

All about me

Ik zal mijzelf even voorstellen. Mijn naam is Esther, Eszie for short.
Het kan zijn dat je deze post al eerder hebt gezien, maar ik heb besloten om alles weer opnieuw te doen. Dus een nieuwe lege blog en een vernieuwde post over mijzelf.

Ik zie mezelf als een nerd-girl, a proper one. Eentje die dol is op stripboeken, spellen, videogames, films en cartoons.

Ik heb in mijn leven al veel verschillende dingen gedaan. Forensisch onderzoek als studie gedaan, jaartje Engels gestudeerd en in mijn eentje 2 weken door Engeland gereisd en vele mensen ontmoet. Geen spijt van en wil nog steeds weer terug naar het gezellige Engeland.
Heb ook verschillende banen gehad. Primera, post rondbrengen, gids voor musea (ook als vrijwilliger) en ook achter de kassa gezeten in een groothandel. Altijd fijne collega's gehad en nooit spijt van mijn banen gehad.

Na 22 jaar heb ik mijn woonplaats opgegeven om met de liefste, geeky vriendje te gaan samenwonen. Nu is hij geen vriendje meer, maar een verloofde. Volgend jaar gaan we trouwen. Doctor Who style.

Nog een lijstje over mij:


 • Ik ben ook echt een blondine. Doe blonde dingen en heb zo mijn blonde momenten. Daarom verf ik mijn haren niet, heb ik altijd nog een goed excuus voor mijn acties ;)
 • Op dit moment ben ik 25 jaar. Heb gelukkig een verrassingsfeest weten af te houden met de smoes dat ik volgend jaar ga trouwen. 
 • Mijn verslaving/hobby zijn stripboeken. Al sinds mijn tiende ben ik bezig met het verzamelen van Suske & Wiske albums en ik koop ze nog steeds. Heb naast de genummerde edities ook reclame edities en buitenlandse edities.
  Daarnaast heb ik een verzameling Dating for Geeks, Asterix, Amorfati, Kort & Triest, the Guardian en Dokus de leerling. Zombillenium staat op mijn verlanglijst.
  Naast stripboeken heb ik een een aantal graphic novels. Alle League of Extraordinary Gentlemen en V for Vendetta heb ik in mijn verzameling. From Hell zou ik graag willen, maar deze is aan de dure kant. 
 • Bordspellen en videospellen vind ik ook leuk om te spelen. Zelf heb ik een Wii, Wii U, N3DS, GameCube en natuurlijk de apps en pc spellen. 
Lijst van favoriete dingen: 
 • Videogames: Plants vs Zombies, RCT, Professor Layton, Lego Dimensions
 • Muziek: Metallica (And justice for all, Master of Puppets, For whom the bell tolls), rock, country, pop. 
 • Film: Marvel films, V for Vendetta, From Hell, League of Extraordinary Gentlemen, Despicable me series
 • Series: Doctor Who, Futurama, NCIS, CSI, Danger Mouse, Last Ship, Scorpion. Cordon, Castle
 • Apps: Plague Inc, Futurama; Game of Drones, Plants vs Zombies 2: It's about time!

Ik denk niet dat er meer over mij is wat echt belangrijk is. Binnenkort post ik een overzicht met wat ik hier wil posten.

Liefs,
Eszie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten